Jump to content
Sign in to follow this  
ebstefan

Abbruch beim ersten Gespräch pro Tag

Recommended Posts

Hallo zusammen,

wir haben seit 2 Monaten eine Netphone 11 (jetzt 12) im Einsatz. Grundsätzlich läuft auch alles und wir sind halbwegs zufrieden. Jedoch klagen immer wieder Benutzer über das gleiche Fehlerbild.

Das erste Gespräch am Tag bricht nach rund 30 bis 60 Sekunden einfach ab. Wählt man den Kunden erneut an funktioniert es problemlos. Ich habe in den Logs nachgeschaut. Angeblich wird das Gespräch sauber beendet. Das stimmt aber ja nicht.

Hat jemand eine Idee woran das liegen kann? Wir arbeiten alle mit der Netphone 12.10.16296 sowie Jabra Direct 4.0.6933 Jabra Link 370 und Evolve 75.

 

-EDIT 10_32-

Vielleicht noch die Info zum Server:

- Version 12.10.16296

- Trunk Telekom Trunk TLS (DE) als Siptrunk Pure

 

 

Viele Grüße

Stefan

Edited by ebstefan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and have taken note of our Privacy Policy.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.