Jump to content
Sign in to follow this  
MichaelLengen1971

keine DTMF Töne

Recommended Posts

Hallo Forum,

ich suche gerade verzweifelt nach der Ursache, warum bei einem unserer Standorte keine DTMF-Töne von SwyxIT erzeugt werden.

Version von SwyxWare/SwyxIT ist 10.40.2540.0.

Der Provider ist Colt, Töne werden weder intern noch extern erzeugt.

 

Danke für alle Tipps und Hinweise.

VG, Michael

Edited by MichaelLengen1971

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kommt an anderen Standorten der gleiche Provider zum Einsatz und gibt es dadurch ggf. eine Known-Good Konfig?
Oder hat nur der eine Standort diesen Provider?

Hilft dir der Post hier evtl. weiter?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and have taken note of our Privacy Policy.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.